top of page

POGUMNO NAPREJ

Decemberska akcija

Mesec december je mesec, ki ga zaznamujejo obdarovanje, zbliževanje, povezovanje, skrb zase in za druge, usmerjanje navznoter v sebe, zrenje v prihodnost in kovanje načrtov. Hkrati pa je mesec december lahko tudi eden od najtežjih mesecev v letu, ko postanejo strah, žalost in osamljenost še bolj izraziti. Letos bo to verjetno držalo za še več ljudi, saj je za nami eno od najbolj stresnih let, ko so se mnogi posamezniki in družine znašle v finančni in duševni stiski. Zato sem se odločila, da v mesecu decembru brezplačno strokovno pomagam tistim, ki so v letu 2020 utrpeli finančno in/ali duševno stisko, izključno kot posledico epidemije Covid-19. V ta namen podarjam:

 

1x

BREZPLAČNO

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE

Paket vsebuje 8 srečanj preko spleta, ki bodo potekala enkrat tedensko.

 

1x

BREZPLAČNA

TERAPEVTSKA JOGA

Paket vsebuje 4 srečanja preko spleta, ki bodo potekala enkrat tedensko.

 

1x

BREZPLAČNA

TAO JOGA OBRAZA

Paket vsebuje 4 srečanja preko spleta, ki bodo potekala enkrat tedensko.

Srečanja bodo potekala enkrat na teden, na daljavo preko spletne aplikacije Zoom ali v živo, če bodo razmere to dopuščale in na željo stranke. Vsakokrat bodo trajala 50 minut.

 

Če menite, da bi te storitve pomagale vam ali komu od vaših bližnjih, mi lahko:

 

Prosim, da mi opišete svojo situacijo in v kakšnih težavah ste se znašli. Prav tako navedite vaš kontakt in katero storitev od treh zgoraj navedenih bi želeli. Izmed vseh prijav bom izbrala tri osebe, od katerih bo vsaka prejela eno storitev. Prednost pri izbiri bodo imeli tisti posamezniki, ki imajo poleg duševne stiske tudi finančne težave.

 

Pogoji za sodelovanje v tej akciji so, da ste:

  • v letu 2020 utrpeli finančno škodo in/ali duševno stisko zaradi epidemije Covid-19 (npr. dobili ste odpoved, morali ste zapreti svoje podjetje, več mesecev ste bili brez prihodkov ipd.),

  • stari vsaj 18 let,

  • imate dostop do interneta in zasebnega prostora.

 

Prijave sprejemam do 10.12.2020 na elektronski naslov info@center-insula.com ali na tel.št. 068 933 080.

 

Lahko se prijavite osebno ali pa predlagate sorodnika ali prijatelja, za katerega menite, da bi mu te storitve pomagale in ga na ta način obdarujete. Seveda se mora predlagana oseba s tem strinjati.

 

Vsi podatki bodo ostali zaupni.

 

Izbrane osebe bom o tem obvestila do 15.12.2020.

 

 

Z lepimi upi in željami vas pozdravljam

Ivana Vusilović

bottom of page