top of page

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov ob obisku naše spletne strani, izpolnjevanju kontaktnega obrazca na spletni strani in/ali vašega izrecnega strinjanja z obdelavo podatkov v namen obveščanja (e-novice, posebne ponudbe, nasveti, obveščanje o dogodkih ipd.).

 

UPRAVLJAVEC IN POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV

 

Upravljavec osebnih podatkov posameznikov, ki se obdelujejo v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je CENTER INSULA, psihološko svetovanje in psihoterapija, Ivana Vusilović s.p., Cesta krških žrtev 75, 8270 Krško.

 

SOGLASJE O VAROVANJU IN OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec uporablja sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova, kar pomeni, da vam pošilja elektronsko pošto zgolj, če se izrecno strinjate, da želite prejemati elektronska obvestila.

 

NAMEN ZBIRANJA IN UPORABE OSEBNIH PODATKOV

V kolikor se izrecno strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov, bomo vaše podatke shranili in uporabljali v namene, kot so odgovori na povpraševanje, nasveti, obveščanje o novicah, dogodkih ipd.

 

KONTAKTNI OBRAZEC

Podatki, ki nam jih zaupate in ki jih zbiramo na kontaktnem obrazcu so vaše ime, elektronski naslov in vaše sporočilo. Te podatke potrebujemo zato, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Preden izberete potrditveno polje od vas potrebujemo izrecno privolitev, da se strinjate z našo politiko zasebnosti.

 

PRIJAVA NA NOVICE

Če želite prejemati elektronska obvestila (nasveti, novice, obveščanje o dogodkih ipd.), potrebujemo od vas izrecno privolitev, preden izberete potrditveno polje na spletnem obrazcu. Ob prijavi na novice zbiramo vaš elektronski naslov in ime. Podatke bomo uporabili samo za namene obveščanja o novostih. Od prejemanja se lahko kadar koli odjavite tako, da nam pišete na elektronski naslov info@center-insula.com ali po pošti na Cesta krških žrtev 75, 8270 Krško.  

 

ČAS HRAMBE PODATKOV

Osebni podatki se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena (pošiljanje vsebin za namene obveščanja). Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primeru, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, upravljavec izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

 

PRIDOBIVANJE IN UMIK SOGLASJA

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani na spletnem obrazcu kliknete potrditveno polje. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete, in sicer tako, da zahtevek pošljete po elektronski ali navadni pošti upravljalcu. V primeru umika soglasja ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje o vsebinah. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

 

PRAVICA DO INFORMACIJ O HRAMBI PODATKOV

Na vašo zahtevo, ki jo lahko podate upravljavcu na zgoraj naveden elektronski ali hišni naslov, vam bomo sporočili, katere vaše osebne podatke hranimo in v kakšne namene. Kadar koli lahko tudi zahtevate izvoz in izbris vseh podatkov, ki jih imamo o vas. To izključuje podatke, ki jih moramo obdržati zaradi administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

 

PIŠKOTKI

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naše spletne strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš trdi disk tako, da so dodeljene brskalniku, ki ga uporabljate, in s pomočjo katerih na mesto, ki je piškotek poslalo (v tem primeru k nam), pritekajo določene informacije. Piškotki ne morejo izvajati programov ali na vaš računalnik prenesti virusov. Služijo temu, da naredijo spletno mesto bolj prijazno uporabnikom in učinkovitejšo.

Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, lahko spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji uporabniško izkušnjo z našo spletno stranjo. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika. Piškotke uporabljamo izključno z namenom boljše izkušnje posameznega obiskovalca ali uporabnika.

Na teh povezavah najdete seznam in podrobnosti o piškotkih, ki jih uporabljamo na naši spletni strani:

 

Naše spletno mesto zbira tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta. Z analitičnimi orodji lahko iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste obiskali našo spletno stran, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest. Vsi ti podatki se zbirajo izključno za potrebe vodenja statistike obiskanosti našega spletnega mesta.

bottom of page